Nyt on Asia Argenton uhrin vuoro puhua – Jimmy Bennett kertoo tapahtuman taustoista lisätietoa

Entinen lapsinäyttelijä ja muusikko Jimmy Bennett paljastaa, miksi kertoi seksuaalisesta häirinnästä vasta nyt.

Asia Argento kielsi eilen kaiken. Näyttelijättären mukaan Jimmy Bennettin ja hänen välillään ei ollut seksisuhdetta.

Bennett kertoo aivan toista:

– Moni rohkea nainen ja mies on kertonut heidän omista kokemuksistaan Metoo-liikkeen takia. Arvostan jokaista heistä, koska he ovat uskaltaneet tehdä sen. En kertonut omasta tapauksesta aikaisemmin, sillä halusin pitää tapahtuneen meidän kahden välisenä. Traumani kuitenkin tulivat taas pintaan, kun Argento itse paljasti olevansa uhri.

– Olen ollut häpeissäni ja peloissani. Tämän takia en ole antanut lausuntoa aikaisemmin. Olin alaikäinen, kun tämä tapahtui, ja halusin hakea oikeutta niin kuin parhaaksi koin. En ollut valmis tapauksen tuomaan julkisuuteen.

– Uskoin silloin, että miehiin kohdistuvassa seksuaalisessa häirinnässä on ympärillään tietynlainen stigma. En uskonut, että moni edes ymmärtäisi näitä tapahtumia, jotka jouduin teininä kokemaan. Olen joutunut kamppailemaan monen asian kanssa elämässäni ja tämä on yksi niistä. Haluaisin vain mennä eteenpäin, ja tänään tein niin: en ole enää hiljaa.

Samalla kun Argento kielsi tapahtuneen, näyttelijätär paljasti myös, että hänen edesmennyt poikaystävänsä Anthony Bourdain maksoi Bennettille korvaussumman, joka oli 380 000 dollaria.

Argento on yksi näkyvimmistä Metoo-liikkeen kasvoista. Hän myös syyttää Harvey Weinsteiniä raiskauksesta. Toinen liikkeen johtohahmo Rose McGowan kertoi, että hänen sydämensä murtui Argenton tapauksen johdosta.

Lähde: Screen Daily

Aiheeseen liittyvät jutut