Matt Damon kiisti suojelleensa seksikohussa ryvettynyttä Harvey Weinsteinia toimittajan jutulta – ”Muistikuvani mukaan se oli minuutin puhelu”

Hereafter

Soppa sakenee.

The Wrapin toimittaja Sharon Waxman antoi ymmärtää, että Matt Damon ja Russell Crowe olisivat auttaneet Hollywoodin tuottajamogulin Harvey Weinsteinin pulasta vuonna 2004. Damon ja Crowe soittivat Waxmanille paljastavan jutun tiimoilta. Waxman ei ollut tarkka siinä, mitä Damon ja Crowe olivat sanoneet.

Waxman kuitenkin antoi ymmärtää, että soitot, Weinsteinin painostus ja keskustelut ylemmissä kerroksissa edesauttoivat hänen juttunsa muuttamista varsin harmittomaksi kulttuuriosaston artikkeliksi. Tämä tapahtui, kun Waxman työskenteli vielä New York Timesissa.

Jutussa olisi käsitelty Weinsteinin seksuaalisten ahdisteluiden lisäksi italialaista Miramax-pomoa Fabrizio Lombardoa, jonka päätehtävänä Waxmanin mukaan oli elokuviin liittyvien asioiden sijaan pitää huolta Weinsteinin ”naistarpeista ja muista asioista.”

Asia Argento, yksi Weinsteinin uhreista twiittasi, että Lombardo vei hänet ”Miramax-juhliin”, mutta juhlahuoneessa häntä odottikin vain Weinstein.

Damon kommentoi nyt itse kohua.

– Muistikuvani mukaan se oli noin minuutin puhelu. Harvey oli soittanut minulle ja sanonut, että he kirjoittavat juttua Fabriziosta (Lombardo), jonka tunsin Lahjakas Herra Ripley -elokuvan tiimoilta, Damon aloitti.

– Hän järjesti ensi-iltamme Italiassa, joten tunsin hänet ammatillisessa mielessä. Söin myös päivällisen hänen kotonaan. Harvey sanoi, että Sharon Waxman on kirjoittamassa todella negatiivista tarinaa Fabriziosta. Harvey pyysi minua soittamaan Waxmanille ja kertomaan, mikä kokemukseni Fabriziosta oli, Damon jatkoi.

– Siinä oli koko juttu, joten olen hyvin yllättynyt, että tämä on noussut nyt esiin. Minua ei velvoitettu tekemään mitään, Damon ihmetteli.

Tähti sanoi vielä, ettei tiennyt mitään siitä, että jutussa oli myös muita aineksia Fabrizion lisäksi. Näyttelijä teroitti haastattelijalle, ettei koskaan yrittäisi haudata moista uutisjuttua.

Crowesta tähti sanoi, että arveli tilanteen olleen vastaava hänen omansa kanssa.

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut