Lehtiväite: Matt Damon ja Russell Crowe sotkettu Weinstein-juttuun

Harvey Weinsteinin häirintäjuttu sen kuin vain sakenee. Nyt kaksi huippunäyttelijää on mukana sotkussa.

9.10.2017 21:52

The Wrapin toimittaja Sharon Waxman teki juuri suuren paljastuksen. Waxmanin mukaan Matt Damon ja Russell Crow olisivat ottaneet häneen yhteyttä vuonna 2004, koska hän oli kirjoittamassa paljastusjuttua Weinsteinista.

Waxman kirjoitti tuohon aikaan New York Timesille. Waxman oli löytänyt todisteita sille, että Weinstein oli häirinnyt ainakin yhtä naista seksuaalisesti. Nainen maksettiin lopulta hiljaiseksi.

Kun Weinstein sai tietää New York Timesin jutusta, hän rupesi vesittämään sitä aggressiivisesti.

Useat lähteet kertoivat myös, että Miramax, joka oli Weinsteinin silloinen tuotantoyhtiö, oli palkannut Fabrizio Lombardon välittämään naisia Weinsteinille. Damon ja Crowe soittivat Waxmanille ja vakuuttelivat Lombardon olevan ok, ja pyrkivät kumoamaan paritusväitteet. Lombardo oli Miramaxin palkkalistoilla vain noin vuoden, vuosina 2003-2004.

Waxmanin mukaan Weinstein vieraili Timesin toimistolla, lehden pomojen luona, ja teki selväksi, että ei ollut tyytyväinen tulevaan artikkeliin.

Lopulta koko juttu haudattiin kulttuuriosastolle. Se oli omituinen juttu siitä, kuinka Miramax vain irtisanoi jonkin italialaispomon.

Waxman halusi myös selventää, että vaikka New York Times paljastikin lopulta Weinsteinin, niin siellä tiedetiin asiasta jo 13 vuotta sitten.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa