Harvey Weinsteinin väitetään ensin flirttailleen ja sitten täräyttäneen näyttelijättärelle: ”Näytät lihavalta sialta valkokankaalla”

Kokenut näyttelijä tuli hätiin.

9.10.2017 13:00

Uutisoimme aiemmin, miten Hollywoodin tuottajamoguli Harvey Weinstein on seksuaalisten ahdistelusyytösten keskellä. Asiasta paljastui jälleen uusia puolia.

Weinstein on paitsi nyt saanut potkut omasta yhtiöstään, niin hänestä leviää ikävä väite. Väitteen mukaan Weinstein olisi kohdellut törkeästi näyttelijä Hayley Atwellia.

Weinstein oli vuonna 2007 vierailemassa Englannissa Mennyt maailma -elokuvan kuvauksissa. Elokuvassa näytteli myös Hayley Atwell – kyseessä oli hänen ensimmäisiä merkittäviä roolejaan.

New York Postin lähteen mukaan Weinstein väitetysti lähestyi kuvauspaikalla Atwellia ja alkoi flirttailla tämän kanssa. Atwell oli silminnähden jännittynyt tilanteessa.

Lounaalla Weinstein puolestaan istui kuvausryhmän ja näyttelijöiden seurassa. Hän sanoi Atwellille, että tämän pitäisi katsoa mitä syö. Weinstein kertoi juuri katsoneensa aamun kuvauksien satoa, eikä pitänyt näkemästään.

– Näytät lihavalta sialta valkokankaalla. Älä syö enää niin paljon, Weinstein täräytti.

Vahvana naisena tunnettu Emma Thompson esiintyi samassa elokuvassa. Kun Atwell kertoi Thompsonille Weinsteinin määränneen tämän dieetille, Thompson raivostui.

Näyttelijä veti Weinsteinin sivuun ja uhkasi irtisanoutua elokuvasta, jos hän pakottaa Atwellin tai kenen tahansa muun naisen dieetille.

– Emma kutsui Harveyta misogynistiksi ja kiusaajaksi ja todella antoi hänelle täyslaidallisen, lähde kertoi.

Weinstein perääntyi vaatimuksestaan tämän jälkeen.

Lähde: News.com.au

 

Lisää luettavaa