Harvey Weinsteinin seksilähentelyistä julki tallenne – himoaa nuorta mallia

Oli edellisenä päivänä kopeloinut rintoja.

The New York Times julkaisi äänitallenteen, jolla naisten ahdistelusta syytetty tuottajamoguli Harvey Weinstein väitetysti painostaa nuorta mallia Ambra Battilana Gutierrezia tulemaan hänen hotellihuoneeseensa.

Tallenteella kuuluu, miten Weinstein ei tahdo luovuttaa, vaan haluaa mallin ”tulevan istumaan” ensin minuutiksi ja myöhemmin viideksi minuutiksi hänen hotellihuoneeseensa. Weinstein sanoi myös haluavansa suihkuun.

Gutierrezin hän halusi istumisen lisäksi niin ikään menevän kylpyhuoneeseen. Weinstein kehotti tätä olemaan häpäisemästä häntä sekä olemaan järjestämättä kohtausta. Gutierrez oli tallenteen äänittämisen aikaan vuonna 2015 22-vuotias.

Weinstein oli edellisenä päivänä kopeloinut mallin rintoja ja laittanut kätensä tämän hameen päälle. Gutierrez oli tämän jälkeen mennyt poliisin puheille.

Seuraavana päivänä Weinstein halusi tavata mallin uudestaan, jolloin poliisi piilotti mikrofonin Gutierrezin matkaan. He toivoivat saavansa tuottajamogulin kiikkiin. Hän ei kuitenkaan sanonut mitään raskauttavaa – ainakaan syyttäjän mielestä, sillä syytteitä ei nostettu. Nimetön poliisi ei ollut samaa mieltä.

– Meillä oli todisteet. Se oli juttu, joka suututti minua enemmän kuin kuvittelin olevan mahdollista, ja olen ollut poliisissa kauan aikaa, nimettömänä pysyttelevä poliisi kertoi.

Alla äänitallenne.

Lähde: Mirror

Aiheeseen liittyvät jutut