Näyttelijä Rosanna Arquette ”päätyi katuojaan” – käskettiin pitämään suunsa tukossa seksiahdistelija Harvey Weinsteinista

Karu kohtalo – varmasti katkeraa.

Rosanna Arquette on yksi Harvey Weinsteinin paljastajista seksuaaliahdistelijaksi. Hän puhui asiasta jo aikoinaan Hollywoodin sisäpiireissä, muttei saanut vastakaikua.

– Minulle sanottiin: ”Pitäisin suuni tukossa, jos olisin sinä.” Jopa naisagentit sanoivat näin. Kuulin sen varoituksen ja ajattelin: ”Ok, kukaan ei usko minua. Sanani kiirivät takaisin hänen korviinsa (Weinsteinin). Olen kusessa”, Arquette kertoi.

– Ehkä Harvey kertoisi päivällisellä, ”älä työskentele hänen kanssaan. Hän on painajainen.” Hänellä oli valta tehdä se… Päädyin A-listan näyttelijästä katuojaan, Arquette jatkoi.

– Katso, mitä tapahtui meille, tähti vielä lisäsi.

Tällä kommentillaan Arquette tarkoitti sukupolvensa näyttelijöitä, joiden ura jumiutui. Esimerkiksi Daryh Hannah, Mira Sorvino, Asia Argento ja Rose McGowan tiettävästi kärsivät Weinsteinin tempuista.

– Kaikki ne vuodet, jotka olisimme voineet työskennellä! Nyt olemme keski-ikäisiä naisia, Arquette harmitteli.

Arquette toimii nykyään aktivistina, joka yrittää auttaa naisia, jotka ovat ihmiskaupan uhreja.

– Haluan eroon kaikista paskiaisista, weinsteineista sutenööreihin. Ja varsinkin nyt, me voimme tehdä sen, Arquette julisti.

Lähde: News.com.au

Aiheeseen liittyvät jutut