Hollywood-tähdet ammutaan mustaan aukkoon odotetussa scifi-elokuvassa

Yksi tunnetuimpia ranskalaisohjaajia yhdistää voimansa kiitellyn kirjailijan kanssa tuodakseen valkokankaille kiinnostavalta kuulostavan avaruustarinan.

9.11.2016 17:30

Claire Denis’n (White Material, Beau Travail) odotettu scifi-elokuva High Life oli alun perin tarkoitus kuvata jo viime keväänä, mutta tuotantoa ei saatukaan tapahtumaan, mikä ei onneksi tarkoittanut projektin kuolemaa. Nyt elokuva on nimittäin menossa tuotantoon viiden eri tuotantoyhtiön toimesta.

High Lifen pääosissa nähdään Robert Pattinson (Twilight, Cosmopolis), Patricia Arquette (Boyhood) ja Mia Goth (Nymphomaniac). Scifi-tarina kertoo rikollisista, jotka vankilaan joutumisen sijaan suostuvat osallistumaan hallituksen avaruustehtävään, jossa heidät lähetetään mustaan aukkoon etsimään mahdollisia vaihtoehtoisia energialähteitä ja toimimaan eräänlaisina lisääntymisen koekaniineina.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Denis sekä kirjailija Zadie Smith (White Teeth, On Beauty) ja tämän puoliso Nick Laird. Musiikeista vastaa Tindersticks-yhtyeen Stuart Staples.

Lähde: The Playlist

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia