Ryan Gosling haluaa uuteen Ghostbusters-leffaan – Channing Tatum suunnittelemassa omaansa?

16.12.2014 12:14

Bridesmaids-ohjaaja Paul Feigin Ghostbusters 3 on yllättäen lähtenyt lentoon, lähes jokaisen Hollywood-näyttelijättären ilmoittauduttua olevansa valmis elokuvan vahvaan naishaamujengiin.

Jennifer Lawrence ja Rebel Wilson ovat omien sanojensa mukaan jo tavanneet ohjaajan mahdollista roolia varten, kun taas Emma Stonea ja Kristen Wiigiä heilutellaan vahvoina kortteina haamujen niittaajiksi. Tämän jälkeen myös Ryan Gosling on ilmaissut halunsa olla osana Ghosbusters-maailmaa, johon on ilmeisesti kirjoitettu ainakin yksi vahva mieshahmo.

Suurempana yllätyksenä tulee tieto, jonka Daily Beast on kaivellut käsiinsä: Ghostbusters 3:n lisäksi saattaa olla tekeillä toinenkin Ghostbusters-elokuva, jota on tarkoitus kehittää ensimmäisen uuden version rinnalla.

Idea toiseen elokuvaan tulee tietojen mukaan Channing Tatumilta, joka haluaa myös näytellä pääosaa yhdessä Guardians of the Galaxy -tähti Chris Prattin kanssa. Tuottajina häärivät Reid Carolin ja Captain America: The Winter Soldier -elokuvan ohjanneet Russo-veljekset.

Tämän eräänlaisen Ghostbusters-spin-offin olisi tarkoitus sijoittua samaan maailmaan kuin Ghostbusters 3:n, jatkaen muodikasta elokuvauniversumiajattelua, jonka sarjisleffat ovat aloittaneet.

Tieto Tatumin projektista on kuitenkin kaiveltu Sonyn vanhoista sähköposteista, joten on mahdollista, että idea on jo kuopattu ja vaihdettu ainoastaan Feigin naisnäyttelijöiden täyttämään Ghostbustersiin. Jäämme siis odottelemaan jatkoa.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa