Sarah Palin raivostui Sacha Baron Cohenille – Borat-tähden uusi hahmo vastaa syytöksiin

Tähti löysi poliitikon loukkauksista oivan markkinaraon.

13.7.2018 10:17

Alaskan entinen kuvernööri Sarah Palin joutui koomikko Sacha Baron Cohenin höynäyttämäksi tämän uudessa tv-sarjassa Who is America?. Tämä ei tietenkään ilahduttanut Palinia, joka julkaisi ”pahalle” ja ”täysin sairaalle” Cohenille osoitetun vihaisen kirjeen.

Cohen ei ole vastannut Palinin esittämiin syytöksiin tai kommentoinut aiheuttamaansa mielipahaa. Sen sijaan haastattelun suorittanut Dr. Billy Wayne Ruddick Jr. on omalla Twitter-tilillään päättänyt oikoa muutaman väärinkäsityksen.

”Minä olen Dr. Billy Wayne Ruddick, Truthbary.orgin perustaja/toimitusjohtaja/kirjanpitäjä, ja se olin minä, joka sinua haastatteli. En sanonut olevani sotaveteraani. Olen kyllä palvellut – en armeijassa, vaan United Parcelilla (kotoisammin lähettipalvelu UPS, toim. huom.), ja olen taistellut maani puolesta vain kerran – kun ammuin tontilleni tulleen meksikolaisen”, fiktiivinen Ruddick Jr. kirjoittaa.

Cohenin uusi hahmo kehuu Palinia siitä, miten tämä halusi kertoa totuuden presidentti Barack Obaman syntymätodistuksesta ja osaa sijoittaa Venäjän kartalle. Ruddick myös muistuttaa, että Palinilla oli tapana metsästää vaarallisia eläimiä, kuten susia ja sosiaalitukea tarvitsevia ihmisiä, joten ”miksi metsästää kaltaistani hienoa kansalaistoimittajaa?”.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia