Satusarjan viimeinen tarina kerrotaan tutussa seurassa – päätähdet palaavat viimeiseen jaksoon!

Fantasiasarja Once Upon a Time loppuu tänä keväänä seitsemänteen tuotantokauteen.

Amerikkalaisen ABC-kanavan Once Upon a Time -sarja (Olipa kerran) laittaa lisää pökköä pesään finaalijaksoja varten.

Toukokuun puolivälissä kaksiosaisella finaalijaksolla loppuva sarja kertoo satuhahmoista sekä omissa satumaailmoissaan että Storybrooken kaupungin erikoismaailmassa. Disneyn hahmot ovat sarjan käytettävissä helposti, koska ABC-kanavalla ja The Walt Disney Companylla on yhteinen omistaja. Sarjassa on nähty vuosien saatossa suurin osa Disneyn rakastetuista ja vihatuista satuhahmoista, joista jokaiselle on kehitetty mielenkiintoinen taustatarina.

Sarjan kuudella ensimmäisellä kaudella pääosia näyttelivät Jennifer Morrison (Emma), Josh Dallas (prinssi Uljas) ja Ginnifer Goodwin (Lumikki), jotka kuitenkin kaikki poistuivat sarjan vakituisista rooleista ennen sarjan suuntaa muuttanutta seitsemättä tuotantokautta.

Tv-sivusto TVLine kertoo nyt kaikkien kolmen, sekä samaan aikaan poistuneen Emilie de Ravinin, palaavan sarjan loppuhuipennukseen. Jo aiemmin on kerrottu monen muun sarjan suosikin palaavan viimeisiin jaksoihin, joko oikeasti tai takaumissa, joten sarjan fanit voivat olla hyvin iloisia hyvin suunnitellusta lopetuksesta pitkäikäiselle sarjalle.

 

Lähde: TVLine.

Aiheeseen liittyvät jutut