Scarlett Johansson ei kadu seksikästä mainostaan

Näyttelijätär vastasi Guardianin haastattelussa kysymyksiin, jotka koskivat hänen kohua herättänyttä SodaStream-mainostaan ja Woody Allenia.

Johanssonin SodaStream-mainos suututti monia, sillä hiilihappovettä valmistavia laitteita tuottava israelilainen yritys valmistaa tuotteensa historiallisen Palestiinan Länsirannalla sijaitsevassa juutalaissiirtokunnassa. YK pitää siirtokuntia laittomina ja monet järjestöt ovat kehottaneet boikotoimaan niissä valmistettuja tuotteita. Kohun takia Johansson joutui jättäytymään pois kehitysapujärjestö Oxfamin toiminnasta.

Guardianille antamassaan haastattelussa Johansson kieltää, että mainoksen tekeminen olisi ollut virhe. Hän ei näe tehtaan sijainnissa mitään ongelmaa, koska ongelmaan ei ole olemassa ratkaisua. Tehtaan sulkeminen veisi ihmisiltä työpaikat.

”Minut vedettiin mukaan keskusteluun, joka on paljon suurempi ja laajempi kuin tämä yksittäistapaus. Tässä asiassa ei ole oikeaa tai väärää puolta”, Johansson kommentoi.

Johanssonilta myös kysyttiin hänen mielipidettään ohjaaja Woody Allenista, jonka elokuvissa hänet on usein nähty. Allen on joutunut median ryöpytykseen, kun hänen adoptiotyttärensä Dylan Farrow väitti Allenin käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen, kun hän oli lapsi. Farrow myös syyllisti Allenin kanssa työskennelleitä näyttelijöitä (mukaan lukien Johanssonia) siitä, että asiasta on vaiettu julkisuudessa.

Johansson ei suostu kertomaan mielipidettään tilanteesta, koska asiasta ei tiedetä tarpeeksi. Hän ei kuitenkaan pitänyt siitä, että Farrow nosti hänen nimensä asiayhteydessä esiin.

”On vastuutonta ottaa joukko näyttelijöitä ja heittää heidän nimensä tilanteeseen, jota kukaan meistä ei voisi missään tilanteessa kommentoida”, Johansson sanoi

Useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu Scarlett Johansson nähdään seuraavan kerran valkokankaalla pienen budjetin scifi-elokuvassa Under The Skin, jonka on ohjannut Jonathan Glazer.  Johansson esittää elokuvassa avaruusoliota. Elokuva on jakanut mielipiteitä ja Guardianin mukaan Venetsian elokuvajuhlilla puolet yleisöstä hurrasi ja toinen puolikas buuasi sille.

Lähde: Guardian

(Episodi/JA)

Aiheeseen liittyvät jutut