Scarlett Johansson sai luultua vähemmän palkkaa Age of Ultronista

Joidenkin Avengers: Age of Ultronin näyttelijöiden palkkiot tulivat viime viikonloppuna päivänvaloon. Itse Iron Man, Robert Downey Jr., nappasi kovimman liksan: huimat 40 miljoonaa dollaria.

Viikonloppuna uutisoitiin myös, että Scarlett Johanssonin palkkio olisi ollut 20 miljoonaa. Nyt on kuitenkin paljastunut, että se oli virheellistä tietoa ja Scarlett saikin paljon vähemmän roolistaan Black Widow’na.

Johansson sai suunnilleen saman verran kuin loput Kostajat. Jeremy Renner sai 6,1 miljoonaa, kun Chris Evans rikastui 6,9 miljoonalla dollarilla. Chris Hemsworthin shekki oli pienin, hän tienasi vain 5,4 miljoonaa dollaria. Nyt paljastuneiden tietojen mukaan Scarlettin shekki oli kutakuinkin Evansin ja Hemsworthin välissä, eli kuutisen miljoonaa dollaria.

Black Widow on muutenkin omituisessa asemassa. Jostain syystä Marvelin PR-tiimi on jättänyt Black Widow’n lähes kokonaan huomioimatta fanikrääsän puolella, ja hahmo on muutenkin tiputettu kuin kakkosluokan sankariksi. Se on hieman omituista, sillä Black Widow on tämän hetken suosituin naissankari – ainakin jos faneilta kysytään.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut