Schwarzenegger pohtii kamuaan Bruce Willisiä: ”Emme me eläköidy oikeasti. Toimintatähdet ladataan vain uusiksi.”

Ikoni muistelee toista ikonia.

28.5.2023 12:46

Bruce Willisin dementiadiagnoosi tuli järkytyksenä Hollywoodille. Toimintalegendaa on muisteltu laajalti. Nyt myös 75-vuotias Arnold Schwarzenegger kertoo ajatuksiaan Willisistä.

Schwarzenegger ja 76-vuotias Sylvester Stallone osoittavat, etteivät toimintatähdet oikeasti eläköidy. Isolta-Arskalta ilmestyi juuri toimintasarja Fubar ja Stallonen tähdittää Tulsa King -sarjaa. Elokuviakin herroilta on tulossa.

Muistatteko muuten vielä, kun Schwarzenegger, Stallone ja Willis pyörittivät Planet Hollywood -ravintolaprojektia 1990-luvulla?

Iso-Arska kertoo kaveristaan Willisistä.

– Hän on upea. Bruce oli vuosien ja vuosien ajan jättimäinen tähti. Uskon, että hänet tullaan muistamaan tähtenä ikuisesti. Ja myös kilttinä miehenä. Ymmärrän kyllä, miksi hänen piti eläköityä, se sairaus ja kaikkea, mutta yleisesti ottaen me emme jää eläkkeelle. Toimintatähdet ladataan vain uusiksi, Schwarzenegger kertoo.

Willisin perintö on hurja: Die Hardit, 12 Monkeys, The Fifth Element, Kuolema pukee häntä, Sin City, Armageddon, Unbreakable, The Sixth Sense, Pulp Fiction, Looper, Last Man Standing, Lucky number Slevin ja monta muuta hienoa elokuvaa.

Hurja mies!

Alla Willisin parhaita roolisuorituksia.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa