Scifi-leffan näyttelijätär ei tiennyt tekevänsä Cloverfield-elokuvaa

Jokin aika sitten julkaistiin uutta tietoa God Particle -nimisestä scifi-elokuvasta. Kaikkien yllätykseksi leffa paljastuikin Cloverfieldin kolmanneksi osaksi. Myös näyttelijät olivat paljastuksesta ymmällään.

Nuori näyttelijätär Gugu Mbatha-Raw oli kaikesta autuaan tietämätön, kun hän meni ScreenCrushin haastatteluun. Kun haastattelija kysyi, miten God Particle sijoittuu Cloverfieldin universumiin, meni nuori näyttelijätär aivan hämilleen:

”Ei minulla ole mitään hajua. Tämä on aivan uutta. Kun olin kuvauksissa, elokuva oli vielä silloin aivan oma scifi-pätkänsä, avaruustrilleri. En minä osaa kertoa, kuinka ne ovat yhteydessä toisiinsa. En tiedä, onko tämä vain joku huhu”, Gugu kertoo.

Pitää muistaa, että kyseessä on J.J. Abramsin projekti, joten tiedot elokuvasta pysyvät salaisina erittäin pitkään. Kun ajattelee 10 Cloverfield Lanea, niin luultavasti myös God Particlessa on vain pieniä viittauksia alkuperäiseen Cloverfieldiin.

God Particlen on ohjannut Julis Onah ja sitä tähdittävät Mbatha-Raw, David Oyelewo, John Krasinski, Chris O’Dowd, Daniel Bruhl, Ziyi Zhang sekä Elizabeth Debicki. Maailmanensi-ilta on 24. helmikuuta 2017.

Synopsis:

Kun jättimäinen hiukkaskiihdytin onnistuu hävittämään koko maapallon, maata kiertävän avaruusaseman yhdysvaltalainen miehistö jää aivan yksinään leijumaan kolkkoon avaruuteen. Lopulta eurooppalainen avaruusalus ilmestyy heidän tutkaansa, ja miehistön pitää päättää onko alus uhka vai tuhon airut.

Kuva: Nouseva Jupiter

Lähde: Geek Tyrant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut