”Se oli v*tun paska elokuva!” – Josh Brolin ei aio lopettaa sarjakuvaleffansa lyttäämistä

Vuoden 2010 elokuva ei innostanut kriitikoita eikä katsojia.

28.2.2024 21:00

Josh Brolin inhoaa Jonah Hex -elokuvaansa.

GQ:n haastattelussa ollut Brolin antoi täyslaidallisen vuonna 2010 ilmestyneelle lännenelokuvalle, joka perustui DC:n sarjakuviin. Brolin esitti elokuvan nimihahmoa, arpinaamaista palkkionmetsästäjää.

”En tule koskaan lopettamaan Jonah Hexin haukkumista”, Brolin kommentoi.

”Koska se oli v*tun paska elokuva!”

Jonah Hex sai haukut kriitikoilta: elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 12. Leffa floppasi myös lippuluukuilla. Hexin budjetti oli 47 miljoonaa dollaria, ja maailmanlaajuisesti elokuva tienasi 10,9 miljoonan dollarin lipputulot.

Brolin on aikaisemmin todennut, että elokuvan ohjaaja Jimmy Hayward ei ollut tehtäviensä tasalla ja liian kokematon ohjaamaan elokuvaa. Ennen Jonah Hexia Hayward ohjasi vuonna 2008 ilmestyneen Horton-animaatioelokuvan.

GQ:n haastattelussa Brolin kertoi myös tehneensä sovun Haywardin kanssa, ja tämä pahoitteli Brolinille osuuttaan Hexin suhteen. Samalla Hayward paljasti, että hänellä on luusyöpä, jonka takia hän on joutunut kasvojen korjausleikkauksiin.

”Se muistutti minua, ettet voi vain lytätä jotakuta. Et tiedä v*ttuakaan, mitä heillä on elämässään meneillään”, Brolin tuumaili.

Brolin nähdään juuri ensi-iltansa saaneessa Dyyni: Osa kaksi -elokuvassa. Voit lukea elokuvan arvion täältä.

Lähteet: GQ, Box Office Mojo

Lisää luettavaa