”Se on sekopäinen, tulette tykkäämään siitä” – The Boysin seuraava spin-off sai virallisen nimen

Luvassa lisää verta, suolenpätkiä ja räväkkää menoa.

Amazon Prime Videon ronski suurhitti The Boys päätti viikko sitten kolmannen tuotantokautensa. Upean kauden jälkeen monille on varmasti jäänyt tyhjähkö olo, kun uutta jaksoa ei olekaan kuulunut tänä perjantaina katsottavaksi. Vieroitusoireita voi nyt kuitenkin lievittää hieman kääntämällä katseen kohti franchisen seuraavaa osaa, jonka virallinen nimi paljastettiin juuri.

Verisen universumin seuraava lisäys tulee olemaan nimeltään The Boys: Gen V. Sarja kulki aiemmin tittelillä The Boys: Varsity, mutta uudet sosiaalisen median julkaisut virallistavat tämän päivittyneen.

Gen V tulee tutustuttamaan katsojat joukkoon nuoria supervoimaisia, jotka joutuvat erityislukiossaan kohtaamaan haasteen jos toisenkin. Sarjan pääosissa nähdään mm. Lizzie Broadway ja Chilling Adventures of Sabrina -alumnit Jaz Sinclair sekä Chance Perdomo.

Kaikki kolme emosarja The Boysin tuotantokautta sekä sen ensimmäinen spin-off, Emmy-ehdokkuuden juuri pokannut The Boys: Diabolical ovat katsottavissa Prime Videossa. Gen V on saapumassa katseltavaksi näillä tietämin vuoden 2023 aikana.

Katso spin-offin tähtien innostuneet tervehdykset alta.

Aiheeseen liittyvät jutut