Se on siinä! Odotettu Stephen King -filmatisointi esitettiin lehdistölle – lue tästä ensireaktiot

Kävimme katsomassa Sen.

6.9.2017 16:03

Stephen Kingin Se-kirjaan perustuvaa elokuvaa on odotettu pitkään ja hartaasti. Elokuvan lehdistönäytös järjestettiin keskiviikkona, ja tässä toimituksemme ensireaktiot.

Jouni Vikman:
”Paikoin epätasapainoisen outo yhdistelmä lämminhenkistä lapsiseikkailua ja satunnaisia yllättävän raakoja hetkiä. Pieteetillä toteutetusta Se-leffasta tulee mieleen monia mainioita kasarileffoja ja parhaita King-filmatisointeja. Täytyy kuitenkin vielä nähdä tarinan jälkipuolisko, jota voi päättää onko kyseessä oikeasti hyvä leffa vai muistuttaako se vain sellaista.”

Milla Olkkonen:
”Visuaalisesti hauskannäköinen ja viihdyttävä sekoitus säikyttelyä, jännitystä ja varhaisteinien kesäseikkailua Stand by Men hengessä. Bill Skarsgårdin Pennywise on mainio: ilmeikäs ja petollinen.”

Niko Ikonen:
Se on erinomainen nostalgiapaukku tällaiselle kasarilla lapsuutensa eläneelle King- ja kauhufanille. Kauhuleffaa tosin harvemmin kutsutaan lämminhenkiseksi, mutta se on ensimmäinen sana, joka luusereiden klubin seikkailusta mieleen tulee. Bill ei ole Tim Curry, ja hyvä niin. Bill on leikkisämpi ja paljon iljettävämpi Pennywise. Pakkokatsottavaa kauhufaneille.”

Andrés Muschiettin (Mama) ohjaama Se tulee ensi-iltaan perjantaina 8. syyskuuta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia