Seksikäs Wonder Woman -tähti ”laulaa” rintaliivit päällä – katso video!

Israelilainen, Fast & Furious -sarjastakin tuttu näyttelijä, Gal Gadot valittiin jo tovi sitten Ihmenaisen rooliin. Gadot tekee roolisuorituksensa tulevassa Batman v Superman: Dawn of Justice -leffassa. Vuonna 2017 on luvassa lisäksi Wonder Woman -elokuva, jonka ohjaa Breaking Badista Emmy-palkinnon pokannut Michelle MacLaren.

Gal Gadot ei ole ihan mikä tahansa naapurin tyttö, vaan vyön alta löytyy kokemusta muun muassa Israelin armeijasta, jossa hän suoritti kahden vuoden pakollisen asepalveluksen. Hommiin kuului muun muassa rajavartiointia, joka ei liene lasten leikkiä levottomalla alueella.

Näyttelijätär aiheutti myös pienen kohun esiintymällä vähäpukeisena Maxim-lehdessä, jossa oli aiheena Israelin armeijan naiset. Monet ajattelivat, että se hankaloittaa taistelua tasa-arvon puolesta Israelissa.

Tähden harrastuksiin kuuluu muun muassa moottoripyörillä ajelemista. Lisäksi monipuolinen nainen on opiskellut lakia ja valittiin melkein Bond-tytöksi.

Batman v Superman: Dawn of Justice saapuu elokuvateattereihin maaliskuussa 2016 ja se taitaa olla pakko mennä katsomaan. Video alla.

Kuva: Batman v Superman: Dawn of Justice

Lähteet: Cinema Blend, Youtube

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut