Seksuaalisesta häirinnästä syytetyn veteraanitähden tilalle tämä mies

FOX

Frank Langella sai kenkää.

Netflixille tekeillä olevan The Fall of the House of Usher -sarjan tuotantoa ravisutteli aiemmin tässä kuussa häirintäepäily. Veteraanitähti Frank Langella, joka on tuttu mm. The Americans -sarjasta ja tosipohjaisesta Frost/Nixon-draamasta, oli väitteiden mukaan käyttäytynyt epäsopivasti sarjan kuvauspaikalla. Hänen toimintansa takia käynnistettiin tutkinta seksuaalista häirintää koskien ja sen myötä Langella sai myös potkut.

84-vuotiaan veteraaninäyttelijän tilalle on etsitty kuumeisesti uutta henkilöä, sillä Langellan rooli oli kahdeksanosaisessa sarjassa merkittävä. Hänen piti näytellä Roderick Usheria, joka on Edgar Allan Poen alkuperäiskertomuksessa (Usherin talon häviö) tarinan käynnistäjä. Roderick on myös Usherin perheestä se, joka yrittää pitää heidän ylpeyttään vielä jollakin tavoin pystyssä, vaikka kaikki on hiljalleen luhistumassa.

Mike Flanaganin (Doctor Sleep) luomaa uutta versiointia Poen tarinasta päästään piakkoin kuvaamaan jälleen, sillä Langellan tilalle on nyt kiinnitetty toinen kasvo. Mm. lääkäridraama The Residentissä ja vuonna 2009 startanneessa Star Trek -elokuvasarjassa näytellyt Bruce Greenwood (65 v.) korvaa Langellan Rodercik Usherina. Hänellä on entuudestaan yhteistä työhistoriaa Mike Flanaganin kanssa.

 

Lähde: TVLine