Seuraavan 007-elokuvan ohjaaja puhuu suunnitelmistaan Bond 25:n suhteen

Ohjaajan suosikki Bond-tunnari on Duran Duranin A View To Kill.

Cary Fukunaga (True Detective, Maniac) nappasi ensimmäisena amerikkalaisena 007-elokuvan ohjaajana pestin Danny Boylen jätettyä projektin taiteellisiin erimielisyyksiin vedoten.

Uuden ohjaajakiinnityksen jälkeen Bond-rintamalla on ollut hiljaista, sillä Fukunaga on keskittynyt käsikirjoittajien kanssa työskentelyyn, mutta Inquirer saanut muutaman sanan irti elokuvantekijästä. Fukunaga ei – kuten olettaa saattaa – ole räjäyttämässä pakkaa vaan pitää kiinni linjasta, jonka edelliset elokuvat antoivat.

”Nyt kun olen saanut keikan, yritän olla herättämättä huomiota ja keksiä, miten teen tästä parhaan mahdollisen elokuvan”, Fukunaga aloittaa.

Casino Royale aloitti Bondin tämänhetkisen hahmokaaren, ja minä aion jatkaa sitä tarinaa. Muutoksia on kuitenkin varmasti luvassa. Koska kuten missä tahansa tarinassa, täytyy hahmon muuttua, jotta meillä on jotain kerrottavaa”, ohjaaja pohtii.

Fukunaga torppaa huhut, joiden mukaan Christoph Waltz ja Ben Whishaw eivät palaisi rooleihinsa seuraavassa 007-seikkailussa. Ohjaajan mukaan kukaan ei voi sellaista tietää, sillä käsikirjoitus on yhä kesken.

Bond 25 saa ensi-iltansa 14.2.2020.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut