Seuraavan Star Wars -elokuvan kuvaaja löytynyt – välttelee kertomasta paljastuksia munuaisen menettämisen uhalla

Godzilla-luotsi Gareth Edwardsin tuleva Star Wars -spinoff-elokuva on löytänyt kuvaajansa. Linssin takana kaukaista galaksia kuvaa uusimpina töinään Foxcatcher ja The Gambler -elokuvat kuvannut Greig Fraser.

Fraser nousi tunnetuksi Jane Campionin Bright Star -elokuvasta, ja on sen jälkeen vastannut mm. Let Me In, Killing Them Softly ja Zero Dark Thirty -elokuvien kuvauksesta. Kuten varmasti monelle muullekin tekijälle, on Star Wars Fraserille lapsuuden unelman toteutuminen.

”En ole ikinä pyrkinyt tekemään ’isoja elokuvia’, koska iso elokuva itsessään ei kiinnosta minua. En rakasta isoja elokuvia isouden takia. Uratavoitteeni ei ole ollut päästä siihen pisteeseen”, Fraser kertoo In Contentionin haastattelussa.

”Mutta tämä on silti todella jännittävää, sillä se on niin iso osa lapsuuttani. Ja jos pilaan sen, niin pilaan koko lapsuuteni. Joten paineita on!”

Hyvin salassa pidetyn spinoff-elokuvan tiedot, kuten työnimi ja jotkin tarinan yksityiskohdat ovat jo Fraserin tiedossa, mutta niitä hän ei yksinkertaisesti pysty paljastamaan: ”En voi kertoa, mistä siinä on kyse. Taisin pantata vasemman munuaiseni Disneylle ja oikean George Lucasille.”

Vielä nimeä vailla oleva Star Wars -spinoff-seikkailu saa ensi-iltansa 16.12.2016

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut