Sharon Stone ärsyyntyi haastattelussa – möläytti kohukommentin Meryl Streepistä

Asiaa on puitu sosiaalisessa mediassa.

24.6.2021 22:33

Sharon Stone oli Everything Zoomerin haastattelussa viime kuussa, ja nyt siitä on noussut julkisuuteen hetki, jona Stone vaikuttaa ärsyyntyvän. Haastattelija Johanna Schneller otti tuolloin esiin monien arvostaman näyttelijän Meryl Streepin.

Haastattelussa keskusteltiin muun muassa Stonen kirjasta The Beauty of Living Twice. Siinä kerrotaan ainakin Stonen työkeikasta elokuvassa The Laundromat, jossa näyttelee myös Streep.

Kirjassa käsitellään myös sitä, miten Hollywoodissa naiset asetetaan toisiaan vastaan. Schneller otti tämän puheeksi ennen kuin mainitsi Streepin.

– Joten kun pääsit lopulta työskentelemään Meryl Streepin kanssa, tajusit…

Tässä vaiheessa Stone keskeytti Schnellerin sanoen:

– Hauskaa miten muotoilet, että lopultakin pääsin työskentelemään Meryl Streepin kanssa. Et sanonut: ”Meryl pääsi lopultakin työskentelemään Sharon Stonen kanssa” tai ”me lopultakin pääsimme työskentelemään yhdessä”, Stone ojensi toimittajaa.

– ”Kaikki haluavat työskennellä Merylin kanssa.” Pitääköhän hän tuollaisesta, näyttelijä kysyi.

Stone ei päästänyt toimittajaa vähällä, vaan läksytys jatkui:

– Se miten rakensit kysymyksen on hyvin pitkälti vastaus kysymykseesi. Tämä bisnes on sellainen, että meidän kaikkien pitäisi kadehtia ja ihailla Meryliä, koska vain Meryl on saanut olla ainoa hyvä. Ja kaikkien pitäisi kilpailla Meryliä vastaan, Stone sanoi.

– Minusta Meryl on mahtava nainen ja näyttelijä. Mutta omasta mielestäni on muitakin näyttelijättäriä, jotka ovat yhtä taitavia kuin Meryl Streep. Koko Meryl Streep -ikonisointi on osa sitä, mitä Hollywood tekee naisille, Stone jatkoi valistustaan.

Stone mainitsi yhtä hyvinä näyttelijöinä Viola Davisin, Emma Thompsonin, Judy Davisin, Olivia Colmanin ja Kate Winsletin.

– Voi helvetti sentään. Mutta sitten sanot Meryl ja kaikki kaatuvat lattialle, tähti täräytti.

Stone mainitsi itsensäkin, ja sanoi osaavansa näytellä pahista paljon paremmin kuin Streep.

– Mutta meidät kaikki on saatu ajattelemaan että vain Meryl… on niin mahtava… että kun sanot hänen nimensä… sinusta on täytynyt olla mahtavaa työskennellä hänen kanssaan, Stone kuvaili ilmapiiriä.

– Meidät kaikki leimataan jonkin asian kuningattariksi. Minä olen töryn kuningatar! Hän on jonkin toisen asian kuningatar! Meidän kaikkien täytyy istua meille annetuilla penkeillä. Oletko tosissasi? Jos työskentelisimme supermarketissa, hän ei voisi olla aina kassatyttö numero yksi. Me kaikki teemme työmme. Jokainen parantaa, ja kaikilla saa olla joskus se huono päivä. Jopa Merylillä, Stone tykitti vielä loppuun.

Stonen avautumisesta heräsi keskustelua sosiaalisessa mediassa. Siellä on pohdiskeltu Meryl Streepin kykyjä näyttelijänä, mutta monenlaista muutakin keskustelua on ollut.

Jotkut ovat arvelleet Streepin olevan samaa mieltä Stonen kanssa. Osa on moittinut toisia keskustelijoita Stonen väärinymmärtämisestä. Heidän mielestään Stone ei moittinut Streepiä vaan sanoi, etteivät monet näyttelijät saa arvostusta Hollywoodissa.

Alla twiittejä.

Lue myös: Sharon Stone jakoi Instagram-päivityksen – huomaatko suomalaisuuden suosimisen? | Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia