Sharon Stone: ”Minulla on aivovaurio”

Näyttelijä Sharon Stone avautui Harper’s Bazaarin haastattelussa nikamavaltimon vuodostaan, jonka hän sai vuonna 2001. Verenvuoto kesti jopa 9 päivää. Hän meni kolmantena päivänä lääkäriin ja vuoto havaittiin. Pian sen jälkeen hän menetti tajuntansa, mutta ehti kysyä ”kuolenko minä?” Lääkäri oli vastannut, että ”vuodat verta aivoihin ja kannattaisi soittaa äidille, koska voit menettää puhekykysi pian.”

– Verenvuotoa oli niin paljon, että se puski aivojani kasvojani kohti, Stone valaisi karusti asiaa.

– Kesti kaksi vuotta, että kaikki vuotanut veri imeytyi takaisin elimistööni. Tuntuu melkein kuin koko DNA:ni olisi muuttunut. Aivoni eivät ole siellä missä aikaisemmin, vartaloni on muuttunut ja jopa ruoka-allergiani ovat erilaisia.

Stone kuvailee omintakeisesti, että hän on kokemuksestaan johtuen tullut ”tunneälykkäämmäksi.”

– Päätin työskennellä lujasti avatakseni mieleni syövereistä uusia sopukoita. Nyt olen vahvempi. Saatan olla karkean suora puheissani. Se pelottaa ihmisiä, mutta minusta se ei ole minun ongelmani. Minullahan on aivovaurio, joten koeta vain kestää!

Tähti valitteli lopuksi yllättäen sitä, ettei häntä koskaan pyydetä ulos.

– Se on niin hölmöä. En tiedä mitä tehdä. Olen koettanut tulla häpeämättömämmäksi flirttailussa, mutta en usko että miehet tajuavat että flirttailen. He vain ajattelevat, että ”onpa hän hauska!”

Tähdeltä on tulossa vuonna 2016 draama nimeltä Mothers Day, jossa on Stonen lisäksi melkoinen kaarti naisnäyttelijöitä. Elokuvassa on mukana muun muassa Christina Ricci, Courteney Cox, Susan Sarandon ja Laura Dern. Elokuvassa paneudutaan siihen minkälaista on olla äiti, eri tarinoiden nivoutuessa yhteen.

Kuva: Basic Instinct 2

Lähde: Harper’s Bazaar

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut