Sharon Stonen elokuvaidealle naurettiin 90-luvulla – viime vuonna sillä tienattiin 1 446 000 000 dollaria

Loistavat ideat voivat joskus tulla tyrmätyksi.

17.1.2024 19:22

Hollywood-tähti Sharon Stonella oli miljardin dollarin idea 90-luvulla, mutta vielä tuolloin se ei kelvannut. Hän sai karua kohtelua osakseen, sillä Stonen mukaan studiopomot nauroivat hänelle.

Stonella oli mielessään jo osapuilleen kolme vuosikymmentä sitten idea Barbie-elokuvasta, jollainen nähtiin lopulta viime vuonna. Elokuvaidean 90-luvulla hylänneet studiopomot saattavatkin purra tänä päivänä hammastaan.

– Minut naurettiin studiolta ulos, kun esittelin Barbie-idean 90-luvulla Barbien pääjohtajan tuella, Stone kirjoitti Instagramissa.

– Kuinka pitkälle olemmekaan päässeet, kiitos leidit rohkeudestanne ja kestävyydestänne, Stone jatkoi.

Viime vuonna julkaistun Barbien pääosissa nähtiin Margot Robbie ja Ryan Gosling, ja leffa sai hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin katsojiltakin. Elokuva on tuottanut jättimäiset 1,446 miljardia dollaria, ja saavuttanut useita virstanpylväitä.

Barbie oli viime vuoden tuottoisin elokuva, kaikkien aikojen 14. tuottoisin elokuva, kaikkien aikojen tuottoisin komediaelokuva ja ensimmäinen komedia, joka on tuottanut yli miljardi dollaria.

Sharon Stone sarjassa Ratched.

Stonen viimeisin mielenkiintoinen rooli oli mainiossa sarjassa Ratched, joka julkaistiin Netflixissä vuonna 2020. Sarjan tulevaisuus on fanien harmiksi epävarmalla pohjalla, eikä kaudesta kaksi ole tällä hetkellä varmuutta, vaikka alun perin Netflix näytti sille vihreää valoa.

Tähden seuraava elokuva on Entäpä rakkaus, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2024. Siinä näyttelee Stonen lisäksi muun muassa Andy Garcia ja Iain Glen.

Leffa kertoo kahdesta nuoresta rakastavaisesta, jotka muuttavat vanhempiensa elämän, sillä he oppivat löytämään rakkautensa myös itse uudelleen. Alla sarjan Ratched traileri.

Lue myös: Sharon Stone oli kuolla sairauskohtaukseen – lääkärit uskoivat tähden teeskentelevän – Episodi.fi

Lähde: Uproxx, Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia