Sigourney Weaver ylisti Avatar-ohjaaja James Cameronia – kertoi miksi rakastaa työskennellä tämän kanssa

Weaver viihtyy Cameronin elokuvissa.

Sigourney Weaver on päässyt seuraamaan megaluokan elokuvien ohjaaja James Cameronin työskentelyä läheltä Aliensissa, Avatarissa ja nyt Avatarin jatko-osan kuvauksissa. Vaikka Cameronin elokuvat ovat jättimäisiä, jollain ilveellä hän saa niistä tyypillisiin blockbuster-elokuviin verrattuna pari pykälää kiinnostavampia.

Cameronin elokuvissa on ainakin usein tunnetta mukana, ja tämän on huomannut myös Cameronin luottonäyttelijä Sigourney Weaver.

– Minusta ihmiset tulevat yllättymään, miten uskomattoman, intensiivisen tunteellisia nämä tarinat ovat. Kyllä, teimme viimeisintä huutoa olevaa liikkeiden kauppausta ja ties mitä muita asioita hän tekeekään veden alla, jotka tulevat olemaan teknisesti huikaisevia, Weaver aloitti.

– Se mitä todella ihailen on se, että hän hän on usein keksinyt monia näistä (teknologisista) asioista, koska hän haluaa tarinoiden tunteellisen voiman näkyvän. Siinä mielessä hän on myös todellinen traditionalisti. Hän ei tee kaukaisia, hulluja scifi-juttuja. Hän todellakin kertoo hyvin intiimin tarinan alkuperäiskansasta ja korporaatioista, jotka tulevat ja lähes tuhoavat heidät, Weaver ylisti.

Avatar 2 jatkanee samalla linjalla kuin ensimmäinenkin osa – mukana on vahva tarina hienojen tehosteiden lisäksi.

Avatar 2 on määrä julkaista joulukuussa 2021. Weaverin lisäksi elokuvassa näyttelee useita tunnettuja tähtiä kuten Kate Winslet, Zoe Saldana, Sam Worthington, David Thewlis, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Stephen Lang ja Cliff Curtis.

Lue myös: Kate Winsletin mielestä Titanic ei antanut hänelle tunnetta läpimurrosta – vasta myöhemmin ilmestynyt leffa toi sen | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut