Silminnäkijät kertovat: nainen sai kaksi orgasmia kesken Tom Hiddlestonin Broadway-näytelmän

Kummallinen juttu.

Tom Hiddleston, joka myös Marvelin kujeilevana Lokina tunnetaan, esiintyy tällä hetkellä Broadwaylla. Hiddleston näyttelee Betrayal-nimisessä näytelmässä Charlie Coxin ja Zawe Ashtonin kanssa.

Eräs katsoja kertoi suositulla All That Chat -foorumilla, että katsomossa ollut noin kolmikymppinen, hyvin pukeutunut nainen tyydytti itseään kahdesti kesken näytelmän, ja sai myös kummallakin kerralla orgasmin.

– Kuulin rytmikästä paukutusta käsinojaa vasten. Sitä tahdittivat voihke ja kikatus. Lopulta pauke koveni ja nopeutui, kunnes kuului hieman kovaäänisempi ”ha”, jonka jälkeen nainen rauhoittui, nojasi taakse ja sulki silmänsä.

Paukutus ja voihke eivät olleet liian äänekkäitä, mutta kuitenkin juuri sen verran havaittavissa, että joukko eturivin ihmisiä kääntyi katsomaan mistä ne tulevat.

Myöhemmin nainen aloitti uudelleen.

– Luulimme jo, että koko juttu oli ohitse, mutta kas kummaa, sehän jatkui. Kun Hiddleston saapuu lähemmäksi katsojia suutelemaan naispääosanäyttelijää, tuttu naikkonen aloitti aiemman ruljanssin uudelleen. Viimeisen ha-äänen jälkeen hän nojasi taas päänsä taakse ja ryhtyi torkkumaan.

– Hän heräsi lopulta taputuksiin, nousi itsekin taputtamaan innokkaasti, ja poistui paikalta nopeasti. Mikään ei jäänyt epäselväksi: nainen teki juuri sitä itseään.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät jutut