Simpsonien päätuottaja paljastaa, miksi Michael Jackson -osa vedettiin pois esityksestä

Moni voi olla samaa mieltä dokumentin nähtyään.

14.3.2019 13:04

Simpsoneiden vastaava tuottaja Al Jean päätti poistaa Star Raving Dad -nimisen osan esityksestä. Michael Jackson on osan vierailevana tähtenä.

Osa poistettiin pian HBO:n julkaiseman kohudokumentin Leaving Neverlandin takia. Dokumentissa esitetään melko raskaita syytteitä Jacksonin harjoittamasta systemaattisesta lasten hyväksikäytöistä.

– Päätös ei todellakaan tehnyt minua onnelliseksi. Allekirjoitan kuitenkin sen. Surullisinta on, että jos katsot dokumentin ja sen jälkeen Simpsonit, niin Jacksonin hahmo muuttuu aivan toisenlaiseksi hahmoksi kuin on tarkoitus. Se ei ollut pelkkää komediaa hänelle, se oli työkalu. Uskon todellakin näin, Jean kertoo.

Kyseisessä osassa Homer päätyy mielisairaalaan, jossa hän tapaa miehen, joka väittää olevansa Jackson. Homer vie miehen kotiinsa, jossa Jacksonin esittämä hahmo ystävystyy Lisan ja Bartin kanssa.

– Tämä oli arvokas jakso. Meillä on lukuisia hyviä muistoja sen tekemisestä. En kannata minkäänlaisia kirjarovioita, mutta tämä on meidän kirjamme. Voimme leikata siitä yhden kappaleen pois, kertoo taas sarjan tuottaja James L. Brooks.

Dokumentin mukaan Jackson ystävystyi nuorten poikien kanssa, sai houkuteltua heidät Neverland-ranchilleen rahan ja vallan avulla, ja käytti heitä lopulta seksuaalisesti hyväkseen.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa