Sinkkuelämää-sarjan näyttelijätär pelkää selfien-nälkäisiä ihmisiä – koskevat lupaa kysymättä

Ei näin.

23.10.2019 12:03

Julkkikset joutuvat joskus kestämään ihmisiä, jotka eivät kunnioita heidän yksityisyyttään. Sinkkuelämää-sarjassa näytellyt Sarah Jessica Parker joutui tällä viikolla Australiassa tukalaan tilanteeseen, kun fanit parveilivat hänen ympärillään hamuten kuvia ja selfieitä.

54-vuotias Parker sanoi nyt, että yli-innokkaat fanit usein pelottavat häntä. Hän toivoisi, että fanit ajattelisivat myös hänen henkilökohtaista tilaansa.

– Maailma on tällä hetkellä hiukan pelottava. Tietoisuus on kasvanut, on jännitteitä… Ainut asia joka pelottaa minua, ovat minuun tarttuvat ihmiset. Suosin enemmän keskustelua selfien sijaan, Parker selvitti.

– Tällä hetkellä tapahtuu niin, että ihmiset tarttuvat sinuun ja haluavat selfien. Ei ole lainkaan keskustelua tyyliin: ”Hei, miten voit? Olisiko sinulla hetki aikaa valokuvalle?” Sen sijaan sanotaan: ”Voimmeko ottaa selfien?”

– Ei ole lainkaan esittelyä, ja kun he ottavat sen, he tarttuvat sinusta kiinni, Parker vielä jatkoi.

Myös muut tähdet ovat tuskailleet selfieiden vuoksi. Esimerkiksi Chris Pratt ei suostu niihin lainkaan. Sen sijaan hän ennemmin keskustelisi fanien kanssa. Jim Carrey on samoilla linjoilla.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa