Sinkkuelämää-sarjan rebootin juonikuvio raivostuttaa – ”*itun tunteetonta”

Kuohuntaa kuohuntaa, lisää kuohuntaa.

1.2.2021 22:03

Sinkkuelämää-sarja on palaamassa minisarjan muodossa HBO Max -suoratoistopalveluun. Sarja on saanut nimekseen And Just Like That….

Sarjan näyttelijä Sarah Jessica Parker paljasti, että sarja tulee käsittelemään myös koronavirusta. Hänellä oli tälle perustelukin.

– Se tulee tottakai olemaan osa tarinaa, koska hahmot asuvat tässä kaupungissa (New Yorkissa). Ja kuinka ihmissuhteita on muuttanut ystävien kaikkoaminen? Uskon lujasti käsikirjoittajien tutkivan tätä kaikkea, Parker sanoi vastikään haastattelussa.

Koronan ottaminen mukaan sarjaan on saanut jotkut ihmiset suivaantumaan.

– Kukaan ei halua katsoa covidia televisiosta, varsinkin kun se ei ole vielä ohi, eräs tuumi.

– Kaksi asiaa on tässä pielessä. 1. Sinkkuelämää ei ole sama ilman Samanthaa ja 2. Kukaan ei halua katsoa covidia viihteessä. ME HALUAMME PAETA, EMME JOUTUA KOHTAAMAAN SITÄ JOKA KÄÄNTEESSÄ, toinen raivosi.

Koronaviruksen käsittelemistä sarjassa kuvattiin myös ”*tun tunteettomaksi” päätökseksi, koska se on ”aika lailla tuhonnut kaikkien elämän”.

Päätöstä ottaa koronavirus mukaan juonikuvioihin on kritiikin lisäksi myös kiitelty. Eräs muistutti, että New Yorkissa on ollut yli 40 tuhatta kuolemaa koronaviruksen vuoksi. Hän ihmetteli, miksei sitä tulisi käsitellä sarjassa.

Toinen mietti, että koronavirus on iso osa historiaa ja kaikkien elämää, joten sen käsittelemisessä sarjoissa ja elokuvissa on järkeä. Hänen mielestään olisi outoa, jos se vain sivuutettaisiin.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa