”Sinun täytyy mennä katsomaan tämä elokuva!” – julkkikset hehkuttavat kovaäänisesti rahaa takovaa karmivan hiljaisuuden elokuvaa!

Tänään Suomen ensi-iltansa saava Hiljainen paikka (A Quiet Place) kerää pienen budjetin elokuvaksi huikeita katsojalukuja, ja monet julkkikset vannovat rakkauttaan elokuvalle ja sen tekijöille.

John Krasinskin ohjaama Hiljainen paikka (A Quiet Place) on jo toinen kauhuelokuva, joka on hiljattain noussut suureksi hitiksi. Perinteisesti kauhuelokuvia on pidetty vähemmän arvostettuina kuin esimerkiksi draamaelokuvia, mutta viime aikoina tämäkin on muuttunut osittain.

Tänään Suomessa ensi-iltansa saava kauhuelokuva on ollut Yhdysvalloissa katsottavissa viikon ajan, ja monet julkkikset ovat hehkuttaneet elokuvaa sosiaalisessa mediassa.

Mm. näyttelijä Chris Pratt innostui kehumaan elokuvaa heti näytännöstä poistuttuaan, ja selkeästi Guardians of the Galaxy -elokuvista tuttu mies hiukan kompensoi videolla elokuvateatterin ahdistavan hiljaista tunnelmaa.

Elokuvan pääosia näyttelevien Emily Bluntin ja Krasinskin muutkin ystävät ovat kertoneet rakkaudestaan elokuvaa kohtaan, kuten Deadpool-tähti Ryan Reynolds, joka leikillään haluaisi elokuvan pääparin adoptoivan hänet. Blunt ja Krasinski ovat aviopari myös oikeassa elämässä.

Oman suosituksensa kehuja keräävälle elokuvalle on antanut myös Oscar-ehdokas Jessica Chastain (Zero Dark Thirty), joka kehottaa seuraajiaan menemään katsomaan kyseisen elokuvan.

Myös Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaajana ja käsikirjoittajana tunnettu James Gunn oli selvästi käynyt katsomassa elokuvan ja siitä Twitter-tilillään kertoi.

Lukuisista komediarooleistaan ja Nälkäpelit-elokuvista tunnettu näyttelijä Elizabeth Banks onnitteli Krasinskia, joka elokuvan ohjaamisen ja siinä näyttelemisen lisäksi myös omalta osaltaan sovitti tarinan elokuvaksi.

Jo aiemmin Episodi uutisoi kauhukirjailija Stephen Kingin hehkuttaneen elokuvaa, ja eräässä haastattelussa Krasinski kertoi saaneensa Kingiltä myös mukavan sähköpostin aiheesta.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut