Sons of Anarchy -tähti on ykkösvalinta Kurt Russellin ikoniseen rooliin scifi-toimintaklassikon uusintaversiota varten

John Carpenterin vuonna 1981 ilmestynyt scifi-toimintaklassikko Pako New Yorkista tehdään uusiksi. Sons of Anarchy -sarjasta ja Pacific Rim -elokuvasta tuttu Charlie Hunnam on ykkösvalinta pääosaan Snake Plisskeniksi. Kurt Russell näytteli Plisskeniä alkuperäisessä elokuvassa ja sen jatko-osassa Pako L.A:sta.

Pako New Yorkista kertoi tulevaisuudesta, jossa Manhattan on muutettu vankilaksi. Yhdysvaltojen presidentin lentokone putoaa keskelle Manhattania. Snake Plissken, entinen sotasankari, määrätään pelastamaan presidentti.

Uusintaversio tulee seuraamaan alkuperäisen elokuvan juonta, mutta muutoksiakin on tehty. Tällä kertaa Plisskenin mukaan tulee ryhmä uusia hahmoja, joita ei alkuperäisessä elokuvassa ollut ollenkaan. Ryhmässä tulee olemaan murhasta lavastettu journalisti, mielisairas opas, presidentin henkivartija ja Plisskenin vanha tuttu.

Hunnam on ykkösvalinta pääosaan, mutta rooliin on mietitty myös muita näyttelijöitä. Jeremy Renner, Gerard Butler, Tom Hardy ja Jon Bernthal ovat myös olleet ehdolla silmälappuiseksi sankariksi.

Hunnam nähdään seuraavaksi lokakuussa ilmestyvässä Crimson Peak -kauhuelokuvassa.

Kuva: Sons of Anarchy

Lähde: Inqusitr

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut