Spoilereita: Captain Marvel 2:n pääpahis on vuodettu – samalla paljastui uutta tietoa MCU:n nelosvaiheesta

Paljon paljastuksia. Todella paljon.

Marvel Studiosin ja Disneyn Captain Marvel paisui jättimäiseksi. Yli miljardi dollaria teatterikierroksellaan tahkonnut Brie Larsonin tähdittämä supersankarileffa oli menestys. Jatko-osa tuskin yllättää?

Redditin moderaattorien varmistama Hollywood-sisäpiiriläinen TheMarvelScoopMaster on paljastanut uutta tietoa sekä Captain Marvel 2:sta että MCU:n nelosvaiheesta.

Mahdollisia spoilereita alla:

Vuodon mukaan MCU:n neljännessä vaiheessa nähdään kaksi päävihollista. Maassa nähdään tuttu pohatta, Norman Osborn. Kosminen uhka on puolestaan aivan uusi hahmo valkokankailla. Vaikka Captain Marvelin ensimmäinen elokuva kiusoitteli Guardians of the Galaxystä tutun Ronan the Accuserin paluulla, niin näyttää siltä, että Michael Korvac tuleekin olemaan Carol Danversin päävastustaja.

Korvac-saagasta tuttu hahmo on puoliksi ihminen, puoliksi futuristinen tietokone. Korvacille ovat siunaantuneet jumalankaltaiset kyvyt muokata materiaa. Korvacilla on myös historiaa Badoonin ja Galactuksen kanssa, joten näinkö myös Ihmeneloset ja lopulta Galactus tuodaan MCU:hun?

Norman Osborne nähdään jo Spider-Man: Far From Homessa. Koska hahmosta on jo nähty kaksi eri Green Goblinin versiota, niin tällä kertaa hahmo seuraa ilmeisesti Dark Reign -tarinaa, jossa hänestä tulee ehkä osa Dark Avengersia/Thunderboltseja.

Lähde: We Got This Covered

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut