Squid Gamen kakkoskaudelle vihreä valo ohjaajalta – varmistaa jatkon olevan työn alla

Tätä uutista osattiin kyllä jo odottaa.

9.11.2021 22:30

Squid Game on rikkonut syyskuisen ensi-iltansa jälkeen lukuisia ennätyksiä ja se on 111 miljoonallaan katsojalla Netflixin tähän asti suosituin sarja. Nyt tämän kohtalokkaan pelin luoja-käsikirjoittaja-ohjaaja Hwang Dong-hyuk on varmistanut kakkoskauden olevan toden totta kehittelyvaiheessa.

Tuoreessa punaisen maton haastattelussa Associated Pressin kanssa Hwang kertoo sarjan suosion käytännössä taanneen jatkokauden tuomisen pöytään: ”Ette jättäneet meille valinnanvaraa!” Hän jatkaa selittämällä, että tuleva tarinakaari on kuitenkin vasta suunnitelutasolla hänen mielessään.

Sen mitä Hwang kuitenkin pystyy tässä kohtaa lupaamaan ja paljastamaan on se, että Squid Gamen ensimmäisen kauden päähenkilö Gi-hun (Lee Jung-jae) tullaan näkemään keskeisessä roolissa myös seuraavalla kaudella. ”Hän tulee tekemään jotain maailman hyväksi.”

Netflix ei ole tehnyt vielä virallista julkistusta aiheesta, mutta suoratoistojätti tuskin on heittämässä ensimmäisenä kapuloita rattaisiin suosikkisisältöään koskien. Squid Gamen ensimmäisen kauden on voinut striimata kokonaisuudessaan 17. syyskuuta lähtien; se pitää tällä hetkellä Suomen Netflix-sarjojen sijaa numero kolme.

Alla Hwangin haastattelu.

Lähde: AP, Variety

Lisää luettavaa