Star Trek -ikoni vahvisti paluunsa tuttuun rooliin

CBS

Picard-sarja saa jatkoa.

Star Trek -faneissa nostalgisia tunnelmia jo ensimmäisellä kaudellaan nostattanut Star Trek: Picard -sarja jatkuu ensi vuonna. Amazon Prime -suoratoistopalvelun kautta katsottavissa oleva sarja keskittyy nimensä mukaisesti Patrick Stewartin näyttelemään vanhaan kapteeni Picardiin ja hänen uusiin haasteisiinsa.

Jo sarjan ensimmäisellä kaudella oli mukana myös muita tuttuja Star Trek -tähtiä. Esim. Brent Spiner nähtiin jälleen androidi Datana, Jeri Ryan Seven of Ninen roolissa ja Jonathan Del Arco inhimillisyyttään löytäneenä borgina. Kaikki heistä eivät enää ole mukana jatkossa, mutta muita rakastettuja Star Trek -hahmoja ja niiden näyttelijöitä on liitetty vielä salamyhkäisyyden verhoaman Picard-sarjan tulevaisuuden juonikuvioon.

Stewart esitti henkilökohtaisen kutsun jo aiemmin ainakin Whoopi Goldbergille, jonka voidaan odottaa näin ollen palaavan mystisen ja futuristisista päähineistään tunnetun Guinanin osaan. Myös toinen Star Trek: The Next Generation -sarjan ikonisista tähdistä, LeVar Burton on nyt vahvistanut tekevänsä paluuta vanhaan rooliinsa:

– Miten muotoilla tämä joutumatta vaikeuksiin… Luulen, että on järkevää olettaa näiden henkilöiden olevan yhä osa Picardin elämää – tosiaan, hittojako tässä – kyllä, totta kai [olen mukana]!

Lähteet: Comingsoon, The View