Star Wars: Episodi 8 etsii naispääosanesittäjää – huhujen mukaan rooli menossa tälle näyttelijättärelle

Toukokuussa 2017 ilmestyy Star Wars: Episodi 8, johon etsitään kuumeisesti naispääosanesittäjää. Uusimpien huhujen mukaan Episodi 8:n naispääosaan halutaan melko tuntematon näyttelijätär Bel Powley.

23-vuotias Powley on saanut paljon kehuja roolistaan indie-elokuvassa The Diary of a Teenage Girl, jonka avulla hän on noussut Disneyn ja Lucasfilmin tietoisuuteen. Powleyn potentiaalisesta roolista ei ole paljon tietoa, mutta hahmoa kuvaillaan yhdeksi elokuvan pääosista ja keskeiseksi juonen kannalta.

Ennen Powleyta huhuiltiin, että roolin oli saanut Gugu Mbatha-Raw, joka tunnetaan rooleistaan elokuvissa Nouseva Jupiter ja Beyond the Lights. Myös näyttelijättäret Tatiana Maslany (Orphan Black), Gina Rodriguez (Jane the Virgin) ja Olivia Cooke (Me and Earl and the Dying Girl) ovat aikaisempien huhujen mukaan kilpailleet roolista.

Episodi 8:n tulee ohjaamaan Rian Johnson (Looper). Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Gwendoline Christie ja Domhnall Gleeson tulevat ainakin palaamaan rooleihinsa. Benicio Del Toro tulee myös olemaan mukana elokuvassa – huhujen mukaan uutena pahiksena.

Kuva: The Diary of a Teenage Girl

Lähteet: Movieweb, Telegraph

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut