Star Wars -sisäpiiriläinen näki Han Solo -elokuvan käsikirjoituksen – näin hän kommentoi

Disney onnistui ensimmäisessä Star Wars -elokuvassaan The Force Awakens varsin kohtuullisesti. Jatkoa on luvassa muun muassa spin-offien muodossa ja yksi niistä on Han Solosta kertova elokuva.

Han Solo -elokuvaan ollaan suhtauduttu fanien taholta kenties hiukan varauksellisesti, eivätkä kaikki varmasti ole tyytyväisiä – ainakaan vielä – Alden Ehrenreichin valinnasta uudeksi Soloksi.

Saattaa kuitenkin olla, että yksi osa-alue on kunnossa, nimittäin elokuvan käsikirjoitus. The Force Awakens -elokuvan konseptitaiteesta vastannut Iain McCaig kertoi nähneensä Solosta kertovan spin-offin käsikirjoituksen ja kehui sitä – ei enempää eikä vähempää kuin uskomattomaksi.

McCaig sanoi itkeneensä ja nauraneensa ja väitti sen olevan yksi parhaista käsikirjoituksista, jonka hän on nähnyt. Käsikirjoituksen ovat tehneet Jon ja Lawrence Kasdan.

McCaig työskenteli jo prequel-trilogiassa ja on suunnitellut Darth Maul -hahmon ulkoasun. Muita elokuvia, joissa hän on ollut mukana, ovat muun muassa Terminator 2 – Tuomion päivä ja The Avengers.

Seuraava avaruusooppera Rogue One: A Star Wars Story tulee teattereihin joulukuussa tänä vuonna.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät jutut