Star Wars -tähti oppi Kelly Marie Tranilta suojautumiskeinon trolleja vastaan – kaikkien lienee hyvä yrittää sisäistää se

The Rise of Skywalkerin ensi-ilta lähestyy.

Star Wars herättää paljon tunteita ja mielipiteitä. Joskus ne menevät kuitenkin yli.

Uusi Star Wars -elokuvasarjan tulokas Naomi Ackie nähdään The Rise of Skywalkerissa. Hän on jo valmistautunut siihen, että hän saattaa saada trollit niskaansa ensi-illan jälkeen.

Hän oli mielissään siitä, että elokuvan kuvausten ja ensi-illan välissä on paljon aikaa. Hänen mielestään se vähentää mahdollisia henkisiä paineita.

Hän myös odottaa elokuvasta hyvää.

– Uskon että siitä tulee loistava. Jos ihmiset eivät pidä siitä, he eivät pidä. Ja jos he eivät pidä minusta, se on ok, Ackie sanoi.

The Last Jedissa nähty Kelly Marie Tran tunnetusti joutui poistumaan sosiaalisesta median ilkeiden sanallisten hyökkäysten vuoksi. Syynä näyttelijän vainoamiselle oli hänen The Last Jedi -roolinsa, joka ei tuntunut kaikille kelpaavan.

– Kelly Marie Tranin kokemuksen seuraaminen ja keskustelu hänen kanssaan inspiroi minua miettimään, miten kasvattaa paksumpi nahka ihmisten mielipiteille siitä kuka olet, eikä pelkästään työtä ajatellen, Ackie jatkoi.

The Rise of Skywalker saapuu elokuvateattereihin joulukuussa.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut