Steve-O pelkää retkahtaneen kaverinsa Bam Margeran kuolemaa: ”En pysty pelastamaan häntä”

Margera on lähtenyt taas pahoille teille.

2.2.2023 15:31

Bam Margera on ollut Steve-O’n matkassa tämän uudella kiertueella.

Steve-O kuitenkin joutui taas hankalaan paikkaan, kun Margera lähti omille teilleen käyttämään päihteitä ja julkaisi jälleen kerran ilkeämielistä tekstiä vanhoista kavereistaan.

Margera kutsui kuvassa näkyvää Johnny Knoxvilleä ”poseriksi”.

– Jos Jeff Tremaine olisi mukana, olisi hän aivan liian ahne mahtuakseen tähän kuvaan. F**k Jeff. Muistatko, kun tatuoin sen itseeni aikoja sitten? Tein sen, koska näin heti lävitsesi, Margera kirjoittaa.

Steve-O kirjoitti vastineen:

– Bam, olit eilen lavalla viisivuotiaan poikasi kanssa ja sinua siunattiin tilaisuudella vietää hänen kanssaan päivä tai kaksi. Mutta heti kun lähdit show’sta, päädyit vetämään pääsi niin täyteen, että pidit hyvänä ideana julkaista tällaista roskaa, Steve-O kirjoitti poistetussa kommentissa.

– Toivon, että tajuat, miten kauheaa tämä on. Väität haluavasi jonkinlaisen yhteyden poikaasi, mutta tekosi ovat aivan päinvastaisia.

Samalla Steve-O harmittelee, kuinka ei voi auttaa kuolevaa kaveriaan.

– Olen yrittänyt parhaani, mutta en voi pakottaa sinua paranemisen tielle. Haluaisin sinun tietävän, kuinka olen jo valmistautunut näkemään kuolinuutisesi, mutta teet teoillasi selväksi, ettei minulla ole muita vaihtoehtoja. Veliseni, olet kuolemassa, ja on aivan paskaa, etten voi tehdä yhtään mitään pelastaakseni sinua.

Katso Uniladin sivuilta kuvat.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia