Steven Spielberg: ”Teen Indiana Jones 5:n Harrison Fordin kanssa”

13.10.2015 09:55

Indiana Jonesin rooliin on jo veikkailtu uutta näyttelijää, mutta Steven Spielberg näyttää olevan sitä mieltä, että Harrison Ford ei aio laittaa ruoskaa naulaan.

Spielberg kertoi Yahoon haastattelussa, että hän luultavasti tekee viidennen Indy-leffan. Asia tuli ilmi Spielbergin uuden Vakoojien silta -elokuvan haastattelussa. Vakoojien sillan pääosaa näyttelee Tom Hanks, joka on ollut mukana neljässä Spielbergin elokuvassa.

– Tom ja Harrison Ford ovat tasoissa. Harrison ja minä olemme tehneet neljä elokuvaa. Nyt kun luultavasti teen Indy 5:n Harrisonin kanssa, niin sitten hän johtaa Tomia 5–4, Spielberg laskeskeli.

Spielberg heitti asian rennosti puolittaisena vitsinä, mutta mitä ilmeisimmin Indiana Jones 5 ei ole vitsi. Myös Ford on ilmoittanut olevansa valmis tekemään vielä yhden Indy-seikkailun siitäkin huolimatta, että hän täyttää tänä vuonna 73 vuotta.

Aiemmin on huhuttu, että Guardians of the Galaxy -tähti Chris Pratt olisi seuraava Indiana Jones. Yahoon jutussa pohdiskellaan mahdollisuutta, jossa seikkailisi sekä nuori että vanha Indiana Jones. Näin Indy 5:n tähdet olisivat sekä Chris Pratt että Harrison Ford.

Mutta ei innostuta vielä, vaan jäädään odottamaan virallisia tietoja.

Lähde: Coming Soon

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa