Stranger Thingsin lapset saavat tuntuvan palkankorotuksen – yksi on kuitenkin ylitse muiden

Kasarinostalgialla ratsastava Stranger Things on tämän hetken suosituimpia tv-sarjoja.

20.3.2018 12:12

Netflix ei paljasta katsojalukujaan. Vain pieni sisäpiiri on tietoinen näistä luvuista. Yleisölle on kerrottu vain se, että Stranger Things on ”erittäin” suosittu. Mitä se sitten tarkoittaakaan.

Noh, tarkoittaa se ainakin sen verran, että koko sarjan näyttelijäkatras on saanut tuntuvat palkankorotukset. Yksi heistä saa tosin paljon, paljon, paljon kovempaa palkkaa kuin muut.

Näyttelijät on jaettu kolmeen palkkakastiin: A, B ja C.

A:ssa ovat Winona Ryder ja David Harbour, jotka saavat 350 00 dollaria joka osasta.

B:stä löytyvät sarjan junnut Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin ja Noah Schnapp, jotka nappaavat kivat 250 000 dollaria per osa. Kiva palkankorotus.

Sitten on C-porukka eli sarjan teinit. Natalia Dyer, Charlie Heaton ja Joe Keery tienaavat 150 000 dollaria jokaisesta osasta.

Aiemmista kausista Ryder tienasi 100 000 ja Harbour 80 00 dollaria per osa. Lapset nappasivat hiukan päälle 20 000 dollaria osalta.

Yksi puuttuu listalta, eikö vain?

Millie Bobby Brown eli Eleven. Hänen managerinsa ja vanhempansa kävivät tiukan palkkarupattelun Netflixin kanssa. Nuori tyttö tienaakin nyt huikeat kaksi miljoona dollaria per osa.

KORJAUS 20.3.2018 klo 17:48: Millie Bobby Brownin kahden miljoonan dollarin palkka osoittautui perättömäksi huhuksi. Todellisuudessa hän tienaa huhujen mukaan lähemmäksi A-joukon tienestejä, eli 250 000-350 000 dollaria.

Vertauksen vuoksi voidaan ihmetellä Game of Thronesin starojen palkkoja. Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey ja Nikolaj Coster-Waldau tienaavat 500 000 dollaria osalta.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa