Suicide Squadin ohjaaja kertoo elokuvasta poistetuista Jokeri-kohtauksista: ”Ne olivat karmivia”

On aina ikävää, kun studio ottaa ohjat käsiinsä ja muuttaa ohjaajan vision omakseen.

DC-supersankarileffa Suicide Squadiin tehtiin roppakaupalla uusintakuvauksia, koska Warner Bros. -studion mielestä se oli liian synkkä.

Suicide Squadia ennen julkaistiin Deadpool, joka onnistui villitsemänä yleisön nimenomaan villillä huumorillaan, ja Batman v Superman oli Warnerille karmiva pettymys. Muutoksia oli tehtävä.

Huumoria siis lisättiin. Uusintakuvausten jälkeen elokuvasta tuli täysi sillisalaatti vailla päätä ja häntää.

Ohjaaja David Ayer on nyt paljastanut, että hän joutui leikkaamaan Jared Leton näyttelemän Jokerin lähes kokonaan pois. Kohtaukset olivat liian karmivia.

– Kohtaukset kuvattiin uudelleen, koska ne olivat ”liian synkkiä”. Alkuperäisversio oli aivan normaaliin tapaan rakennettu elokuva. Otin inspiraationi [Christopher] Nolanilta. Elokuvassa oli ihan oikeita Jaredin [Leto] ja Margotin [Robbie] välisiä uskomattoman upeaa näyttelemistä sisältäviä kohtauksia. Jokeri oli karmiva. Harley oli monitahoinen.

Ayer kertoo, että parasta koko elokuvassa on I started a joke -niminen traileri, jossa esiteltiin elokuvan tyyli ja tunnelma. Sen jälkeen elokuva pilattiin hänen mukaansa.

Batman vs Superman -elokuvan surkeat arviot pelästyttivät Warnerin pomot, jonka jälkeen Deadpool räjäytti vielä potin, joten Ayerin syvällinen draama hakattiin komedian muottiin.

Ja totta tosiaan. Etsikääpä alla olevalta trailerilta hassuhuumoria. Ayer on oikeassa.

YouTube video

Lähde: Gamesradar

Aiheeseen liittyvät elokuvat