Suomen Konttorin Ricky Gervais on tässä: Sami Hedberg

Brittiläinen komediasarja The Office saa ensimmäistä kertaa Suomen-versionsa Nelosen, Elisa Viihteen ja BBC Worldwiden yhteistyönä. Konttorin päätähtenä nähdään Sami Hedberg.

Sami Hedberg

”Tässä projektissa mukana oleminen on urani osalta yksi suurimmista kohokohdista. Komediasarjassa esiintyminen on ollut haaveeni lapsesta asti, mutta juuri The Office -sarjan päärooli on minulle suunnaton kunnia ja ilo”, kommentoi Sami Hedberg tiedotteessa.

Alunperin brittiläinen The Office tunnetaan erityisesti Ricky Gervaisista, joka näytteli sarjan päähahmoa, paperiyrityksen johtajaa David Brentiä. Gervais toimi myös käsikirjoittajana.

Jättimenestykseen noussutta The Officea tehtiin Britanniassa vuosina 2001–2003. Lisäksi sarjasta on yhdysvaltalainen, kanadanranskalainen, ranskalainen ja ruotsalainen versio. Suositussa Yhdysvaltalaisessa versiossa pomoa näytteli Steve Carell.

”Mietimme pitkään millainen olisi kotimainen versio The Office -komediasarjasta, sillä se on rakennettu loppupeleissä todella perisuomalaisista elementeistä: häpeästä ja arkuudesta lähtevistä väärinymmärryksistä”, lisää tuottaja Jesse Fryckman.

Konttorin kuvaukset alkavat Suomessa ensi viikolla 22. elokuuta.

”Satsaamme Nelosella kotimaiseen laatuun sekä suuriin tv-persooniin, ja Sami Hedberg on juuri sellainen. Häntä parempaa David Brentiä maasta ei löydy. On ilo tehdä ensimmäistä kertaa tämän kaltaista yhteistyötä BBC:n ja Elisan kanssa, ja kokeilla uusia tapoja laadukkaan tv-viihteen esittämisessä eri väylissä”, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen kertoo.

Konttorin 1. tuotantokausi nähdään Elisa Viihteellä maaliskuussa 2017 ja Nelosella syksyllä 2017.

Aiheeseen liittyvät jutut