Suomessa aloittaa uusi televisiokanava – Vetonauloina Hollywood-sarjauutuuksia ja South Park

Uusi televisiokanava Paramount Network tulee Music Televisionin kanavapaikalle.

Viacom International Media Network Nordics (VIMN Nordics) lanseeraa Suomen televisioon Paramount Network -viihdekanavan, jonka tarjontaan kuuluu sarjoja, komediaa ja elokuvia. Ilmaiskanavan ohjelmatarjonta on suunnattu palvelemaan sekä aikuisia, perheitä että nuoria katsojia, kerrotaan tiedotteessa.

Paramount Networkin valikoimassa nähdään muun muassa Kevin Costnerin uusi draamasarja Yellowstone, minisarja WACO sekä komediasarja The Other Two.

Kanavalla nähdään myös komediasuosikit The Roast with Alec Baldwin ja South Park, jonka uusi kausi saa ensi-iltansa Paramount Networkilla heti kanavan startattua 1. lokakuuta.

Kanavan ensimmäisenä elokuvana nähdään vuoden 2004 Hellboy. Ensimmäisen viikon ohjelmistossa ovat myös muun muassa Teen Momin ja South Parkin uudet kaudet sekä Bellator MMA -vapaaotteluilta.

Paramount Network on Viacomin kansainvälinen viihdebrändi. Kanava tulee osaksi DNA:n, Elisan ja Telian ilmaisia kaapeliverkkoja ja on lisäksi saatavilla digitv-lisenssillä, ViaplayTV:n ja paikallisten operaattoreiden kautta.

Paramount Network nähdään MTV:n (Music Television) kanavapaikalla, kun nuorten viihdekanava siirtyy osaksi maksullisia kanavapaketteja.

Maailman suurimpiin mediayhtiöihin kuuluvalla Viacomilla on monia brändejä kuten MTV, Nickelodeon ja Comedy Central. Viacom International Media Networks on Viacomin osa, joka vastaa maailmanluokan tv-lähetyksistä noin 170 maassa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Päivitys 2.10. klo 12:45. Otsikkoa muutettu ja juttuun korjattu mikä Hellboy-leffa kyseessä. Uutisessa alun perin ollut virheellinen tieto oli peräisin Paramountin omasta tiedotteesta.