Suoratoistopalveluun lisättiin yksi viime vuosien parhaista kauhuelokuvista – viiden tähden pelottelut

IMDb-arvosana on 6,2.

24.5.2022 13:03

Paramount Plussassa on nyt elokuva It Comes at Night (2017).

Maailmaa riivaa rivakasti tarttuva ja tappava virus. Paul on eristänyt perheensä ja suojelee heidän kotiaan metsässä ulkoisilta uhilta: ihmisiltä. Eräs nuori perhe hakee Paulilta apua, ja todistettuaan ensin terveytensä uusi perhe asettuu saman katon alle turvaan. Vainoharhaisuus ja epäluottamus alkavat kuitenkin hiertää heidän välejään, kun ulkomaailman uhka lähestyy, ja ihmisten välinen luottamus joutuu koetukselle.

Näyttelijöinä Kelvin Harrison Jr, Joel Edgerton, Christopher Abbott, Riley Keough sekä Carmen Ejogo. Ohjaajana Trey Edward Shults.

Episodin arvostelussa elokuva sai viisi tähteä:

It Comes at Night on pienimuotoinen elokuva, joka sijoittuu lähes kokonaan yhteen tilaan: syrjäiseen taloon ja sen lähiympäristöön. Se on myös elokuvan tehokeino. Ohjaaja Trey Edward Shults käyttää taitavasti hyväkseen suljettua tilaa, klaustrofobista tunnelmaa ja niistä kumpuavia vainoharhaisia tunnelmia. It Comes at Night lähtee käyntiin järkyttävällä kohtauksella, joka pohjustaa katsojalle, mistä on kyse, mutta sen jälkeen Shults malttaa rakentaa jännitystä pitkään.”

Alla traileri.

Lisää luettavaa