Suosikkianimaation jakso vedettiin pois: Lapsille sopimatonta materiaalia

Ysärisarjan uusintaversiota katsotaan tarkalla silmällä.

30.11.2020 15:31

Warner Bros. -yhtiön 1990-luvulla julkaiseman animaatiosarja Animaanisten (Animaniacs) uusi versio aloitti vasta kierroksensa Yhdysvalloissa. Sen tekijät ovat ehtineet kuitenkin jo töpeksiä useamman kerran.

Vasta viime viikolla Animaanisten Johnny Depp -vitsi sai somen kuohumaan. Nyt on paljastunut, että lämmitellyn sarjan kuudennessa jaksossa vilahtaa arkaluontoinen puhelinnumero. Numeroon oikeassa elämässä soittamalla päätyy aikuisviihdelinjalle. Yleensä elokuvien ja tv-sarjojen tarinoissa käytetyt puhelinnumerot ovat keksittyjä, jottei esim. tällaista pääsisi tapahtumaan.

Jakso vedettiin asian tultua ilmi nopeasti pois jakelusta ja puhelinnumero poistettiin siitä. Ei ole tiedossa, kuinka tai kenen kautta aikuisviihdelinjan numero päätyi Animaanisten jaksoon. Vastaavankaltaista on tosin tapahtunut aiemminkin, esim. Disneyn piirrosseikkailu Pelastuspartio Bernard & Bianca (1977) sisälsi kätketyn kuvan paljasrintaisesta naisesta. Tuon kuvan saattoi erottaa vain pysäyttämällä elokuvan tiettyyn kohtaan.

Lähde: MovieWeb

Lisää luettavaa