Suosikkidraama Sinkkuelämää palaa uuden sarjan voimin – traileri paljastaa julkaisupäivän

Ja niin… on jälleen aika suunnata Manoloissa Manhattanille.

12.11.2021 22:30

Alkuperäisen Sinkkuelämää-sarjan päättymisestä on kulunut 17 vuotta ja viimeisimmän elokuvaversion julkaisusta siitäkin jo 11 vuotta. Nyt pääsemme kuitenkin seuraamaan jälleen newyorkilaisten Carrien, Mirandan ja Charlotten kuulumisia, kun spin-off-sarja And Just Like That… saapuu ensi kuussa HBO Maxiin.

Tänään julkaistu ensimmäinen traileri uudesta sarjasta paljastaa, että And Just Like That… saapuu katsottavaksi 9. joulukuuta. Fanien täytyy jaksaa odottaa siis enää vajaa kuukausi nähdäkseen kuinka naisten muotia, kommelluksia ja romantiikkaa sisältävät elämät ovat jatkuneet alkuperäissarjan jälkeen.

Trailerissa näemme Sarah Jessica Parkerin, Cynthia Nixonin ja Kristin Davisin esittämien hahmojen viettävän yhdessä aikaa Manhattanilla. Mukana ovat myös alkuperäissarjassa näytelleet Chris Noth ja syyskuussa edesmennyt William Garson. Taustalla kuulemme Carrien kertojaäänen: ”Jotkin asiat evät koskaan muutu, mutta elämä on toden totta täynnä yllätyksiä. Ja samalla, kun sinun tarinasi kertoo itseään, tämä kaupunki uudistaa itsensä. Ja niin… uusi kappale käynnistyy.”

Sinkkuelämän kaikki kuusi tuotantokautta ovat nähtävillä HBO Max ja Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluissa. Alla uutukainen traileri.

 

Lisää luettavaa