Suosikkikoomikko Sami Hedberg eroaa: Ilmoitti asiasta Instagramissa

Suosikkikoomikko Sami Hedberg ja hänen Ilona-vaimonsa eroavat.

25.1.2018 12:36

Suomen suosituimpiin koomikoihin kuuluva Sami Hedberg ja hänen vaimonsa Ilona Hedberg eroavat. Sami kertoi asiasta Instagramissa päivityksessä, joka on allekirjoitettu heidän molempien nimissä.

Päivityksen mukaan ero on tapahtunut yhteisymmärryksessä, ja he jatkavat elämää ystävinä.

On vaikeaa kirjoittaa näin isosta asiasta lyhyesti. Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä. Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Tämä on meille erittäin tärkeä ja henkilökohtainen asia, jota emme aio tämän enempää julkisesti kommentoida. Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme. Ilona & Sami

Henkilön Sami Hedberg (@samihedberg) jakama julkaisu

Hedberg, 36, on tehnyt uraa paitsi stand up -koomikkona myös näyttelijänä. Hänet tunnetaan Luokkakokous-elokuvista ja Konttori-sarjasta. Sami ja Ilona menivät naimisiin vuonna 2013.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia