Suosikkimutantti Cablea Deadpoolissa näyttelevä Josh Brolin paljasti hahmonsa tulevaisuuden – näin monessa leffassa hänet tullaan näkemään

Ensimmäinen kerta se on tällekin: Josh Brolin näyttelee kahta eri Marvel-hahmoa kahdessa eri Marvel-leffassa saman vuoden aikana.

18.4.2018 14:10

Josh Brolin on Cable ja Thanos. Viimeiset uutiset tosin kertovat, että Brolin joutui käyttämään Thanos-kaksoisolentoa tulevien Avengersien kuvauksissa, sillä häntä tarvittiin myös Deadpool 2:n Cablena.

Nyt Brolin paljasti hahmojensa tulevaisuuden.

SPOILERIVAROITUS!

Thanosta ei ilmeisesti tulla enää näkemään Avengersien jälkeen, siis jos uskomme Brolinia, mutta Cablella on yhteensä neljän elokuvan sopimus.

– Ajattelimme heti neljän elokuvan hahmotarinaa. Kuvittelimme  Cablen oikeaksi hahmoksi, emmekä vain yhden elokuvan sivuhahmoksi. Hänellä on neljän elokuvan kehityskaari ja tämä teki työskentelystä erityisen hauskaa, Brolin kertoi Empire Magazinen haastattelussa.

Mitkä ne elokuvat sitten ovat? Deadpool 2, tuleva X-Force-leffa ja kaksi vielä nimeämätöntä elokuvaa eli varmaankin The New Mutants sekä Deadpool 3. Toisaalta kaikki voi vielä muuttua Disney-Fox-kaupan myötä.

Toivotaan kuitenkin parasta. Cable on ainakin sarjiksissa todella monipuolinen ja kiinnostava hahmo.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia