Suosikkisarjan näyttelijätär julkaisi alastonkuvan Twitterissä – kamppailee sairauden ja epävarmuuden kanssa

Girls-sarjan luoja ja tähti Lena Dunham ei ole pelännyt kuvata alastonkohtauksia. Hän on tosin pitänyt kehoaan vain ”vitsien lähteenä”. Nyt Lena vie body positivity -aatteen aivan uusille urille tuoreen alastonkuvansa kera.

Lena kirjoittaa twiitissään siitä, kuinka hän on joutunut kamppailemaan kroppansa kanssa. Hänellä on ollut terveyshuolia sekä huono itsetunto omasta kehostaan.

– Vitsailen kropastani ennen kuin muut ehtivät. En kadu mitään. Tämä on minun taidettani ja tämä on minun totuuteni. Nyt kuitenkin 31-vuotiaana, kun olen käynyt helvetissä terveyteni kanssa sekä kärsinyt huonosta itsetunnosta kehoni takia, olen tyytyväinen siitä ajatuksesta, että tämä päärynän muotoinen hunajaruukku voi naurattaa ihmisiä ja olla vaikka näytillä Suicide Girls -sivustolla vuonna 2004. Rakastan kaikkea tätä, Lena kertoo twiitissä.

Lena joutui perumaan toukokuisen kiertueensa endometrioosileikkauksen (kohdun limakalvon sirottumatauti) jälkeisten komplikaatioiden takia. Hän kärsii omien sanojensa mukaan elämänsä kovimmista kivuista.

– Kun minulle kerrottiin, että olisin endometrioosista täysin parantunut, he löysivät sitä lisää ja entistä syvemmältä. Uudet löydökset vaativat välitöntä kirurgista operaatiota. Nyt käyn fysioterapiassa.

Lena kertoo tarvitsevansa tällä hetkellä paljon lepoa. Hän on kuitenkin kiitollinen kaikesta tuesta niin verkossa kuin oikeassakin elämässä.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät jutut