Suosikkisarjan näyttelijä lähes sokeutui arkipäiväisen sattuman takia – voisi tapahtua kenelle tahansa

TREVOR comes to the MCQUEENS where fake dead JACQUI is in a coffin. He tips it over to find a real dead body inside.

Hollyoaks-sarjassa poliisia esittänyt Robert Doherty oli ulkokuvauksissa, kun pieni kärpänen lensi hänen silmäänsä. Tunteja myöhemmin, 31-vuotiaan tähden silmä oli muuttunut punaiseksi. Hän meni nukkumaan jyskyttävän päänsäryn kanssa ja herättyään seuraavana päivänä, näyttelijän oikea silmä oli täysin sokea.

Dohertylle kerrottiin myöhemmin, että hyönteinen oli raapaissut hänen sarveiskalvoaan ja jättänyt jälkeensä bakteereja, joista aiheutui sarveiskalvon haavauma aiheuttaen näön menetyksen.

– Silmäni päällä oli valkea kupla ja se oli todella, todella kipeä, Doherty sanoi.

– En voinut nähdä ollenkaan. Se oli kauheaa.

Lääkärit eivät aluksi pystyneet pelastamaan hänen näköään ja sanoivat, että Dohertyn pitäisi valmistautua siihen, että silmä joudutaan poistamaan. Tähti oli tietysti järkyttynyt kuulemastaan.

Kaikeksi onneksi seitsemän kuukauden osittaisen sokeuden jälkeen näyttelijälle tehtiin onnistunut sarveiskalvon siirto ja hänen näkönsä on hiljalleen palautunut, vaikkakin hänelle jäänee pientä sumuisuuttta silmään loppuiäkseen.

– Olen niin onnekas ja iloinen että asiat ovat lopulta OK, mutta minun täytyi olla melkein vuosi poissa töistä – ja kaikki pienen kärpäsen takia.

Kuva miehen silmästä löytyy täältä, katso jos ilkeät.

Kuva: Hollyoaks

Lähde: BT

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät jutut